Welkom bij Verticale Tuin Maken

Verticale Tuin Maken staat voor duurzaam en milieubewust tuinieren en biedt u unieke mogelijkheden. Met onze systemen, 6604128495 en organische plantenvoeding kunt u op eenvoudige wijze zelf een verticale tuin maken. 

Met het oog op de toekomst zal dit helaas steeds meer noodzakelijk worden. Door de groeiende steden blijft er steeds minder ruimte over voor groenvoorzieningen waardoor de behoefte hieraan zal toenemen. Tevens zal de vraag naar drinkwater toenemen en minder beschikbaar zijn voor uw planten. Door het gebruik van ons substraat 915-303-7000 kunt u tot wel 50% water besparen! Dit door het unieke water bufferend vermogen van dit lichtgewicht substraat.

Verticale Tuin Maken biedt u duurzame en milieubewuste Doe Het Zelf systemen, substraten en organische plantenvoeding waarmee u eenvoudig zelf een verticale tuin kunt opbouwen en onderhouden. Zo heeft u in een handomdraai een gezondere en betere leef-werkomgeving. 

Met onze artikelen kunt u veel ‘’groenbeleving’’ creëren op een kleine oppervlakte wat grote voordelen biedt. Met name voor mensen die in een stad, een flat of in een woning met beperkte tuin wonen, kan een verticale tuin een zeer mooie en praktische oplossing zijn.

Zoals onze naam al aangeeft bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen voor alle benodigde materialen, maar zeker ook voor deskundig advies. Heeft u vragen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op met Verticale Tuin Maken.


Verticale tuin maken met aardbeien